Smink Tips-Vilken ögonskugga passar för dig? Hur lägger du?

Här har jag hittat en sida där de ger information om vilken ögonskugga skulle passa dig om du t.ex har Bruna ögon, så ska du helst använda ljusbrunt, mörkbrunt, silver, grått, ljuslila eller mörklila.
Bruna ögon:
Ljusbrunt Mörkbrunt Svart
Silver Grått Svart
Ljuslila Mörklila Svart

Blå/grå ögon:
Ljusblått Blått Svart
Silver Grått Svart
Rosa Rött Mörkbrunt
Ljusgrått Turkost Svart


Gröna ögon:
Ljusbrunt Mörkbrunt Svart
Silver Grått Svart
Ljusgrönt Mörkgrönt Svart

1-Först ska du börja med den ljusaste färgen på ögonskugga och täck hela ögonlocket hela vägen upp til strax
under ögonbrynet.
2-Sedan tar du den näst ljusaste färgen på ögonskuggan och måla från mitten på ögonlocket och utåt. lägg inte ögonskuggan lika högt upp mot ögonbrynet denna gång. Var noga med att övergången mellan färgerna blir snygg och naturlig. Använd en tops för att åstadkomma detta.
3-Sist ska du ta den mörkaste ögonskuggan och lägg den vid yttre ögonvrån i en sorts uppåtgående triangel. Var också någa med övergången meööan ögonskuggorna. Du kan också lägga lite av den mörkaste ögonskuggan under den undre fransraden så att den möter samma färg på ögonlocket. Var lite lätt på handen så att resultatet inte blir allför hårt och kantigt.

Ville bara...

Ville bara slänga in ett inlägg om min blogg. Så att ni vet min blogg handlar inte bara om Skvaller om kändisar, alltså som t.ex falsksanning. Utan mest om hur kändisbloggare och kändisar ser ut i verkligheten , om smink osv.
Varför valde jag namnet thatsnotyourlook... då?
Men såklart om allt annat skvaller också, hehe.

Vem härmar vem?

Härmar Kissie, dessie? Eller tvärtom? I think Dessie härmar Kissie, ellerhur?


(Dålig Uppdatering)- Förlåt!

Hej sötnosar! Förlåt för dålig uppdatering, men jag hade verkligen inte tid.
Snart kommer det upp fler inlägg! =]
Are U Ready?;)

Dessie är blind eller så är hon dum!?

Alltså var den där Dessie blind när hon köpte löshår eller? HAHA omg..


Skönhetstips från VeckoRevyn

6 Skönhetstips från veckorevyn

AV LINNEA ISAKSSON

Lägg en metallsked i frysen så att den blir riktigt kall och håll sedan skeden på den pösiga delen under ögat i minst 1 minut. En annat knep för mörka och trötta ögon är gurka. Skär upp två skivor, lägg på ögonen och slappna av på soffan i några minuter.
En bruten nageI är aldrig kul, men istället för att bryta av de söndriga biten kan du prova att limma ihop nageln. Stryk lite superlim över sprickan och låt torka. Måla därefter några lager nagellack för att dölja sprickan.

Blev du fläckig av din brun tan sol? Lugn, räddningen finns i skafferiet. Häll lite bakpulver på en tvättsvamp och skrubba bort de fläckiga partierna. Lätt som en plätt!

Ta en mogen avokado, gröp ut innehållet och mosa i en skål. Smörj in dig med avokadokrämen och låt verka i 20 minuter. Skölj och din hud är garanterat mjuk igen
Har du svårt att få till snyggt böjda ögonfransar kan det vara en bra idé att värma upp din ögonfransböjare. Blås med hårtorken på full effekt i några sekunder innan du böjer.
Koka upp vatten och salt och låt svalna ett par minuter. Stoppa ner fingrarna i vattenbadet och låt ligga i 20 minuter. Upprepa så ofta som möjligt. På lite sikt vitnar dina naglar

Jag frågar- Ni svarar!


H&M

Bild 1- Jacka 499:-
Bild 2-Bolero 299:-
Bild 3-Cardigan Sold out
Bild 4-Mössa 99:-
1-Bolero 299:-

2-Klänning 499:-

3-Byxa 299:-

4-Grovstyckad tröja 499:-

5-Skinnhandskar 399:-

6-Byxa 399:-

7-Byxa 349:-

8-Halsduk 199:-

9-Halsband 199:-

10-Vantar (vita) 59:50

11- Skinnskor- Soldout

12-Grovstickad tröja 299:-

13-Jacka 499:-

14-Cardigan 349:-

15-Skjorta 249:-

16-Mössa 69:-

17-Cardigan 299:-

18-Soldout



1-Klänning 499:-

2-Blus 299:- , Kjol 199:-

3-Väst 299:-

4-Klänning i utvalda H&M-butiker

5-Kjol 349:-

 

 

 

 

JUMPSUIT 299:-

Vågar du ha på dig Jumpsuiten?


Kan någon förklara?

Kan någon förklara för mig... Vad är det för kläder, hon måste skoja..

Vad tycker du?


TACK ADELINE FÖR EN SNYGG DESIGN!

JA! Jag är så himla glad! Har fått en jättesnygg design av en fina och snälla tjejen Adeline! Hon är så himla duktig!
Här hittar ni Adelines blogg

KISSIE blir inte avstängd?

OKAY! Kissie lurade oss...?

OMG....ja varför gick jag och alla på det, Svar: eftersom hon har blivit avstängd många gånger, varför inte den här gången, men hon kanske blir avstängd snart... ingen orkar ju med hennes åsikter!


Kissie blir avstängd även från "Wordpress"- Hon söker hjälp!


Stackars Kissie som blir avstängd från wordpress, som alla vet har hon blivit tidigare avstäng från blogg.se. Och nu vill inte "Wordpress" ha henne längre. Hon har bara en vecka på sig att skaffa en ny blogg i en annan hemsida. Men jag tycker att blogg.se och wordpress borde stänga ner Dessie och Paow, då slipper vi "fjortisbloggarna", och deras bråk som slutar aldrig. Kissie provocerar mer än Dessie och Paow, jag tyckte också att Kissie provecerade utan att bli avstängd, och nu blir hon helt plötlsligt avstäng och ingen vill ha henne.
Men jag kände ändå på mig att det skulle hända något med de nuvarande "kändabloggerskor" som t.ex nu Kissie, och Som Blondindella, hon blev ju hackad för några dagar sen. Dessie har blivit avstängd från Blogg.se många gånger.. men jag har inte hört något om Paow.
Adjö Kissie, men hoppas du hittar en annan sida att provocera på!
A BIG GOODLUCK!

Superhjälte räddade Miley Cyrus från Papparrazzi!

Hej! Det här är jätteroligt, Superhjälten hoppar ur sin bil springer till Miley Cyrus för att rädda henne från papparazi.
Fejk eller Ej? Får se...:

Visst är tjejen lik Miley Cyrus! Coolt.

(En närbild på Fejka Miley Cyrus):

Det är fejk såklart, hehe...! Läs mer här


Fans röstar fram Miley Cyrus som årets sämsta kändis-förebild!

 

 

2-Britney slogs ut av Miley

3-Miley kom före Kanye West på listan!

 


Godmorgon Kissie

Hej!
Ja dagens inlägg om Kissie. Jag känner mig taskig för att jag sitter her varje dag (dock) och skriver om Bloggkändisar hur fula de är.. hehe, men jag är inte så på verkligheten, liksom kommentera människors utseende utan bara i bloggen.

Jah.. Kissie tycker att hon har sett sliten och trött ut de sönaste dagarna och att hennes hår är kaos, liksom godmorgon det har alltid haft, eller vad tycker ni/du?
Och jag juste en snäll fin tjej gör en ny gratis design till mig! Tackar!
Hennes blogg http://adelinez.blogg.se/

Rösta fram Sveriges värsta blogg-bråkmakare!

Vem tycker du är Sveriges värsta blogg-bråkmakare?

Kissie, Katrin Zytomierska, Dessie, Paow, Amir, Blondinbella, Carolina Gynning, Linda Skugge,  Calle Schulman, Linda Rosing.

/Laila

Jag tycker

Hej! Nu ska jag prata lite om Paows "outfit" som jag tycker är väldigt ful.

1-Hon ser ut som en tönt, 2- Jätteful med korthår, alltså utan löshår. Men ett tips om hon har löshår sen så borde hon köpa nya och samma färg... men jag gillar vekligen inte hennes outfit. Vad har hänt med dig paow, du har alltid haft fula outfits! hehe

 


Jättesöt röst!Jag satt och garva igår kväll när jag såg videon.

Har ni sett fokis videoblogg igår! Hennes röst var jäkligt söt! haha! Hon kan ju sjunga "Foki banan", så söt röst hon har, några kommenterade i hennes blogg och sa att hon säger svennebanan, men det gjorde hon inte.. först trodde jag att hon sa "Foki Lagar Mat".. "Foki Lagar Mat"... men det var faktiskt Foki banan, visst?

Paw vill bara ha bloggbråk! Hon är omogen tycker jag. Det sägs att Paow är den bästa bloggerska, men det är hon inte. T.ex. Kissie är bättre än paow och Dessie på att provoceras utan att bli avstäng/fastän blogg.se ville inte ha henne längre...
Många läsare säger att dessie beter sig som en "barnunge" och säger att Paow har förändrats eftersom hon inte umgås med Dessie längre.. SKITSNACK!!!!


VAD TYCKER DU OM RIHANNAS NYA FRISYR?


Kissie tycker

Kissie tycker att lår ska inte gå ihop, så därför är träning viktig. Okej hon kanske har rätt i det men först måste hon erkänna själv att hon har tjocka lår. hon behöver inte tycka att blondinbella har tjocka armar och ben och har finnar och sånt skit! För att hon har det själv.

Någon som orkar designa min blogg, skriv en kommentar! Puss!

Är det någon som orkar fixa min blogg? Please write a comment. Jag kan inte blogga när bloggdesignen är ful. So help me if you can!!

Betsey Johnson

Betsey Johnson! Lady Gagas nya bestfriend? ja.. kanske de passar perfekt ihop! Lika galna, eller hur?

Men jag tycker att hon ser galnare och dummare.. än lady gaga. Lady gaga har konsitga kläder men inte barnsliga..


Lady Gaga: Är det meningen att skrämma oss?

Lady Gaga, försöker skrämma oss med sina kläder.. haha alltså hur vågar hon gå ut så. Skämms hon aldrig?
Stackars henne som kommer att skämmas över hur hon såg ut efter 20 år. Hon kommer ångra sig. Mouhaha..
Jag gillar inte hennes kläder, vad tycker du?

HELLO!

Hej! Hur mår ni? jag har saknat er väldigt mycket. men jag har inte haft tid för bloggen, yeah... I have some problems! .. Men nu ska jag verkligen försöka slänga in ett-två inlägg varje dag.
Jag måste fråga en sak.. är det så att min data är trög. eller är det blondinbellas blogg som är trög? för jag har försökt många gånger att gå in i hennes blogg, men det funkar inte.
En sak till stackars kissie som blev avstängd från blogg.se, haha.
And one more thing- Stackars dessie som  gjorde slut med pojkvännen :P

RSS 2.0