JAG..

....FIXAR BLOGGEN;D

Idol:Rocktema, Vem var bäst?

Idag var det rocktema i idol, men vem var bäst och snyggast. Jag tycker att Tove var bra -fastän jag tycker inte om henne- dessutom hade hon snygga kläder. Jag måste säga att Calle och Nicklas äger.
Varför åkte Nicklas? Han sjöng jättebra! Han är en rockstjärna! Jag tycker jättesynd om honom, han borde ha gått vidare.. men till slut säger han: Jag är såklart väldigt lättad av att vara kvar till nästa vecka, jag ska försöka göra ännu bättre ifrån mig, fortsätter han. Så jag får hoppas att han stannar kvar, och får chansen och visa att han är jäkligt bra sångare! eller hur?

HEJA NICKLAS!

Ps. Vad är det med Rahib.. är det bara jag som tycker att han har tjej röst eller?

Dags att blogga igen?

Hello! Jag tog en väldigt kort blogg paus, eftersom jag har saknat er ( har typ 0 läsare just nu), rättare sagt har saknat att blogga. Så vad ska jag hitta på?

BLOGG PAUS

Det blir inga fler inlägg dem här dagarna. Ska ta blogg paus ... Ses sen :/

Pissies tröja, är den värd 10 000?

Hej igen! Ja, vad tycker ni om Pissies tröja, är den värd 10 000? Då frågar jag inte om hur mycket den kostar, jag vet att den kostar 10 000 kr, men är den värd det, alltså är det värt att betala 10 000 kr för en sådan tröja?
Vad tycker ni?






Redigerat benen igen?

Varför så BIG smile?

Vem är det på bilden?? DEMI LOVATO.

Demi lovato borde aldrig le. Hon har en BIG BIG BIG smile. Okay, Demi Lovato är sötare än Miley Cyrus och Selena Gomez, NÅGRA tycker att Selena Gomez är sötast men det är hon faktiskt inte. Hennes huvud är större än hennes kropp, och Miley Cyrus är en äcklig tjej som står och sjunger på scenen medans alla buar åt henne..eh ok, men Demi LE INTE!


Länkning: Therese!

Tja! Somsagt den som får länkning i min blogg är Therese❤! Grattis!

Live Like We're Dying

Hej! Live Like We're Dying är den nya låten (ingen NY nyhet.. ), och gissa vem som sjunger den? Ledtråd: Någon som, en kille ni hör väl rösten..som jag har nämnt i bloggen förut.. Den som gissar rätt får en länkning..!

Lycka till!

PS. Visst är låten bra!


BACK ON TRACK!

Hello everybody! Laila är tillbaka från *****!.... inlägg kommer senare idag..

New Moon Movie

New Moon Movie.
Do you want to see more pictures?


























Loudres liknar sin mamma Madonna!

Godmorgon!

Loudres följer i mammas Madonnas fotspår. Bild tagen från posh24

Jag tycker att hon liknar sin mamma Madonna väldigt mycket, vad tycker du?

Liknar Loudres sin mamma Madonna, vad tycker ni?

Like A Vrigin. Madonna

 

 


Vilken frisyr passar Paris Hilton i?

Hej igen! har sett att några besökte min blogg så jag måste passa på och skriva ett inlägg annars kommer de försvinna!! Haha.
Nej då, det är inte Paris Hilton!

 

Jag här är du Paris!

Kort hår?

Axel Långt, typ..?

Men nu börjar det bli längre

 

Långt


För FULA läppar!

FÖRLÅT FÖR EN DÅLIG UPPDATERING, MEN JAG SKA ÅKA BORT FYRA DAGAR OCH BEHÖVDE KÖPA LITE KLÄDER OSV. sorry again, Jag ska åka bort på Måndag, den här måndagen. Men jag ska försöka blogga där då, men jag kommer inte att kunna lägga upp bilder (alltså jag ska inte ta med mig min laptop, där finns datorer som vi får använda på kvällarna, vid 7 och 8.) så ni får nöja er med vanliga inlägg, alltså om vad jag har gjort.. hehe... men sen efteråt kommer jag MIN BLOGG TILLBAKA THATSNOTYOURLOOK!
Hejsan alla läsare, har fått ännu mer besökare! WIHOO! hoppas bara ni fortsätter läsa min blogg!
Juste, Alexandra. Alltså Kissie har så fula läppar. jag vet attt det är ingen ny nyhet.. men måste ta upp allt i min blogg.

 

 

HAHA jag gillar den här bilden :

NOT. snygging


Dessie, visst är jag söt?

Hej again! Rubriken är om Dessie, as you see. Varför tycker "Dessie" att hon är söt, snygg and The Only And One. kom igen nu lille fjortis, grow up! Hon är 14 år (eller 15, hehe,hmm..) och är fortfarande en liten barnslig unge som bara tänker på alkohol och blabla..
Men hon måste veta att hon är ful dessutom att hennes fula vita äckliga lockiga hår som passar inte med hennes ålder...
Så att ni  vet, jag är inte avundsjuk på Dessie. Det skulle jag absolut inte vara.  Aldirg i LIVET.  kom igen nu, kissie, dessie, och paow säger bara att "VI" är avundsjuka på de när någon kommenterar i deras blogg att de är fula..... Haha liksom snälla!!
HAHA..

Kristen, Vakna!

Hi people! har sett att min statistik ökar p.g.a. Theresé! Tack Terreh

Oh yeah, tillbaka till ämnet Kristen Stewart! varför ser Kristen drogad ut i alla bilder?  Jag stör mig på henne, haha. Väck upp henne.

Okay några FULA bilder på Kristen Stewart.


Hon passar absolut inte i Svart (hårfärg)







Hoppsan, upp o ner ;)


Vakna!! Pling Pling..!


Drogad?


DET VAR ALLT!



Nytt inlägg kommer snart!

Nytt inlägg kommer snart!

Vem var bäst i Ikväll?

Ps. Kommentera

Lailas Svar: Karolina & Camilla

Kris Allen- Min favorit artist!

Hello people! Ja! Kris Allen är min favorit artist! inte Adam Lamm, haha Lambert. Har ni sett American idol i år? Vem hejade ni på då?! (Kris Allen ÄGER, visst?)

COLLAGE-Britney Spears

Jag tänkte göra en COLLAGE på alla kändisar+storbloggare. Alltså roliga/fula bilder på dem. Så idag/nu börjar vi först med BRITNEY SPEARS!WIHOO! Alla bilder har jag bara hittat i Google, känner ni igen google?

Overweight? Från Google.

Den har jag INTE gjort, alltså bubblan..

Samma här. bubblan har jag inte gjort

Vad snygg hon är i rosa-hår! Not.

 

Men du passar inte i rosa, Britney!

THE END!!

 


Lindsay Lohan Vill Vara Som Britney?

Godmorgon!

Jag vaknade för en timme sedan, åt frukost.. osv. Jag gick inte till skolan idag för att jag mår jättedåligt,  har bla. ont i ögonen, (Men idag skulle vi inte göra något viktigt, "SIMDAG" är det)
JA, Lindsay Lohan vill vara som Britney! Men då tänker man (jag) vill Lindsay se ut som Britney? Eller?
Så jag ska visa två bilder, en på Lindsay och en på britney, säg vad du tycker om Lindsay och Britney. Är Lindsay snyggare än Britney eller Britney snyggare än Lindsay?
Lindsay Lohan

En gammal bild på Britney Spears, jag tog den bara för att i den här bilden liknar Britney -Lindsay Lohan, Eller tvärtom? haha.


RSS 2.0