Rihanna, ajaj..

Jag hitta den här bilden nyss i google.se.

PHOTOSHOPAD?

ÖHM..? Är det bara jag som inte sett den här bilden?

PS. Tyck till i det andra inlägget POSH24


POSH24.se

Hej! Förlåt för en dålig uppdatering... (källa) POSH24.SE.

UNGA BRAD PITT ELLER GAMLA BRAD PITT



UNGA Demi More eller Gamla Demi More



UNGA Dita Von Teese GAMLA Dita Von Teese



UNGA Gwen Stefani eller GAMLA Gwen Stefani



UNGA Kate Holmes eller GAMLA Kate Holmes



UNGA Leonardo DiCaprio eller GAMLA Leonardo DiCaprio



Kristen Stewart-Blondin eller Brunett

 

MITT SVAR ÄR: BRUNNET SÅKLART!

Vad tycker du då?



Edward Cullen VS Robert Pattinson

Halloj alla läsare, igen och igen! Jag sa ju att jag skulle skriva 5-6 inlägg idag, så här får ni ett till!

 


 

Och så hittade jag lite roliga bilder på Robert Pattinson, eh alltså jag vet att ni har redan sett dem!

 

Nej den var inte så FUL eller rolig.. Men jag bjuder på den ändå. Både bilderna.. 1 o 2

 

EN APA?:

SNYGGING! =P

 

 

SÅÅ!

 

 

 

 


AnkaMjaou

Alltså jag vet inte, ,men jag tycker att hennes läppar är knappt ''STORA'', jag bara tycker att dem ser fortfarande som Anka-lämpar som hon hade sagt förut, haha.. ni kanske tycker det redan, men somsagt jag måste ta upp allt i min blogg. Är det någon mer som tycker som mig här?

HAHA! Hon är så ful med dem där glasögonen, fy fan va fula dem är!

Tycker knappt om de passar henne. Vad tycker ni?

Det har du rätt i snuskiga Kisse fröken! Får jag kalla dig det? Men om du inte vill det så säg inte så om dig själv Kissiemjaou..

Men gud vad jag tycker att jag är taskig. Jag tycker faktiskt att Alexandra (Kissie) är snäll i verkligheten om man jämför det med Dessie och Paow som bråkar f*n varje dag (ifall det är inte fake, som alla andra säger) Men, men när jag hört henne prata, alltså när dem gjorde en intervju med henne så verkade hon snäll, men det kan jag ju iallafall inte säga, eller bedöma :P.. haha.


TJA!

Hej på er alla! Gud va länge sen! Jag har inte skrivit på ett tag sen, så nu är jag tvungen att skriva 5-6 inlägg nu!
Eller jag är ju inte tvungen, det är kul, men det är lite  svårt att hitta på något.. men, men hur mår ni?
Just ja, jag har ju kika tin bloggen lite då och då.. men det är ju så att jag kan inte blogga när bloggen är inte designat och är ful. Som ni ser jag har ju designat bloggen igen! Den är inte så snygg det vet jag, haha. Men ifall någon kan hjälpa mig med designen så säg bara till! alltså kommentera.. eller så kontakta mig...


hjälp!!

Hej! ni måste hjälpa mig!! Kolla hur det är med bloggen!!

Designar

Jag designar bloggen! Så ta inte illa upp med blommorna och headern! ;D

Kanye West, Respektlös!

Halloj alla läsare! Kom nyss hem från skolan, jobbigt. Vakna varje dag 7:30 men komma försent till skolan ändå..
Hm.. vad ska vi hitta på nu..? alltså inte hitta på..eh.. ni förstår...

Alltså Kanye Wesy skömde ut sig! Han kom upp på sin rasande medans Taylor Swift vann (fick) priset för Best Female Video, han sa till Taylor att hon var inte värd priset, Beyoncé borde vinna...!
Han har ju ingen respekt! Jag börja hata honom...hehe..  Men han bad om förlåtelse efter Galan, han har ingen respekt för unga damer.. haha, jag skojar..!



71 besökare

Haloj! Är det någon som är vaken i bloggvärlden? jag är så glad! Har fått 71 besökare idag! Jag hoppas bara att ni följer min blogg! Då blir jag överlycklig.  Godnatt! Jag ska inte lägga mig nu..men godnatt för er!

Söta Paow?

Hej på er igen! Nu sitter jag i sängen lyssnar på musik i min kära LILA ipod. Och så har jag hittat lite snygga bilder på Paow, som ni verkligen kommer inte att tycka om, och ångra er och aldrig kalla henne för SÖT. Men det kan ju hända att ni har sett bilderna förrut men somsagt jag tar uppd et igen... hehe jag vet inte varför jag upprepar helatiden... jag vill veta vad ni tycker efter ni sett dem här snygga bilderna nedanför?
Just ja, jag hitta två jättesöta och fina bilder på Kisse pissie som alla kallar henne för, Vill ni se dem?


Rosa/Gul/Vit/Svart/Mörk Blå/Ljus Lila?

Snälla hjälp mig jag kan inte bestämma mig!Vilken färg ska jag ha på bakrunden i min blogg?
Rosa/Gul/Vit/Svart/Mörk Blå eller Ljus Lila?  HELP ME..

Kissie Mjaou

Hej alla söta läsare!
Jag är så glad över att ni läsare kommenterar. Och dessutom så har jag också 50 läsare, jag är så glad.
Jag vill bara säga det igen.. hoppas ni fortsätter följa min blogg och såklart tycka om den.

Ni kanke har sett dem här bilderna på Alexandra (Kissie) när hon vaknar, alltså utan smink. men jag tänkte ta upp det igen i min blogg , jag vet inte varför men det är ganska kul att ha bilder på storbloggare som t.ex kissie som säger alltid"jag är snygg". jag vill visa alla till och med Kissie hur hon ser ut i verkligheten. Jag tror att hon glömmer hur hon ser ut, eller så har hon inte spegel hemma? Jag bara undrar varför hon tycker till i sin blogg att "vi" är avundsjuka på henne, hon måste veta att hon är inte särkilt snygg för att vara avundsjuk.. det Kissie, dessie säger i sin blogg tyder på att dem har dåligt självförtrående, tycker jag iallafall.


37 besökare!

GODMORGON! Jag är så glad, 37 besökare! Hoppas bara ni fortsätter följa min blogg. Ni kan ju också tipsa mig..
Tack för alla kommentarer!♥

Med Smink VS Utan Smink

Tja alla läsare (har knappt), Vad ska ni göra ikväll?
Jag har några bilder på kändisar med och utan smink. Jag tycker att de borde HELST ha smink på sig.. DÅ menar jag alla kändisar..! Vad tycks om Tyra?


Är Megan Fox skönhet bara fejk?

Hejsan! Nu MÅSTE jag verkligen börja blogga! Men jag ska ju ändå inte skriva om min vardag, jag ska ha massa bilder på kändisar i verkligheten bla. Kändisbloggare..(storbloggare) alltså jag menar hur dem ser ut i verkligheten, utseende. Ni kanske har sett bilderna som jag laddar upp, men då är det bara och se det igen.. haha! Jag måste hitta FULA och FINA bilder på kändisar, sen får ni också tipsa! Så att ni vet jag är inte anonym, jag heter Laila och är 14 år gammal. Den här bloggen är liksom lik "Skavllerbloggar" men det enda skillnaden är att jag kommer inte skriva skvaller som t.ex Kisse, Dessie, eller Paow ...osv säger så här.. och igår sa hon så här.. hon härmade kisse.... alltså sånna saker kommer jag inte att ta in i min blogg, Ni kan kalla min blogg SKVALLERBILDER! hehe.
Jag ville bara ha en blogg med en ny handling.. jag vet inte om några andra i bloggvärlden har en sån här blogg som mig.. Hm.. Då är det inte jag den enda som kommit upp med en sån idé då!
jag hoppas att ni verkligen gillar min blogg! Alla söta läsare, som jag inte har fått ännu.

Bjuder på lite bilder:
Det här är Megan Fox, det vet ni tror jag..!  Och det här är bara massa fina bilder på henne..


MEN
Många anser att Megan Fox är en av världens snyggaste kvinnor, men det sägs att hon har gjort en skönhetsoperation som lyckas se ut som hon gör.
Skådespelerskan har genomgått ett antal olika skönhetsoperationer, allt från en läppförstoring till en justering av näsan. Så vad tycker ni då? Kolla bilderna nedanför!

Megan Fox FÖRE
skönhetsoperationen




Är Megan Fox skönhet bara fejk?








Bloggdesign

HEJ! jag vet att jag har inte upptaderat p.g.a skolan.. men jag ska försöka skriva ett inlägg (om kändisar, bloggar..)varje dag... !!Men som ni ser så designar jag bloggen, jag kanske gör klart bloggdesignen imorn.. men men hur mår ni idag mina vänner?

RSS 2.0